vrijdag 4 december 2009

Sofie Van Moll presenteert nieuwe vrijdagavondshow op Eén 'Weekend'


Sofie Van Moll (Eurosong 04) presenteert de nieuwe vrijdagavondshow op Eén Weekend tijdens het volgende voorjaar. Hamvraag is hoe zij jouw weekend fantastisch kan maken. Het antwoord van de kijkers op deze oproep wordt vanaf nu ingewacht.

De centrale vraag is dus 'hoe kunnen we jouw weekend fantastisch maken?'. Die zal worden gerealiseerd in een nieuwe vrijdagavondshow met Sofie Van Moll, dit voorjaar op Eén. Maar het antwoord daarop ligt volledig in handen van de kijkers.

Wie een leuke of originele weekendwens heeft, wie graag iemand wil verrassen of met een probleem zit, dat zonder oplossing het weekend dreigt te verknallen, kan het aan Sofie Van Moll laten weten! Vertel ook zeker waarom net die weekendwens of die van je vrienden, familie of collega’s moet worden vervuld.

Inschrijven kan met een mailtje naar weekend@een.be of een briefje naar VRT-Weekend Kamer 2L57 1043 Brussel. Vergeet je naam, adres, telefoonnummer en e-mail niet te vermelden!

Opgelet: het programma loopt pas vanaf eind maart. Kerstgerelateerde weekendwensen kan Sofie Van Moll dus niet in vervulling brengen. Weekendplannen voor het voorjaar komen wel in aanmerking.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten