woensdag 14 december 2011

Sofie Van Moll met nieuw programma Weg van de Wereld op Eén


Sofie Van Moll met nieuw programma Weg van de Wereld op Eén

Vandaag heeft Eén zijn programmatie voor het najaar voorgesteld aan de pers. Opvallend is dat Bruno Wyndaele zich nu ook aan de kookhype waagt en dat Evy Gruyaert bewijst dat ook dierenprogramma's nog lang niet passé zijn. Ook Lieven Scheire komt trouwens met een nieuw programma op de familiezender. En natuurlijk Sofie Van Moll met een gloednieuw programma Weg van de Wereld op Eén.

Het nieuwe jaar brengt dus ook een nieuw programma, waarmee Eén nog even in feeststemming blijft. In 'Weg van de Wereld' neemt Sofie Van Moll de kijkers mee op een reis langs acht bijzondere feesten op aarde. Sommige zijn ook hier bekend, van andere hebben we nog nooit gehoord. Maar stuk voor stuk bieden ze een unieke kijk op de wereld en zijn bewoners.

In 'Weg van de Wereld' ontdekt Sofie Van Moll de wereld acht weken lang door haar tradities en rituelen. Van een religieuze bedevaart in Spanje tot een heidens zonnewendefeest in Rusland. Van het traditionele Thanksgiving tot een excentriek kunstenfestival in de Verenigde Staten.

Van het vieren van de liefde in India tot het vieren van de doden in Mexico. En van de witte sneeuwvlaktes in Noors Lapland tot het kleurrijke Nepal. Sofie Van Moll maakt het allemaal mee.

In 'Weg van de Wereld' vieren mensen samen feest. Overal ter wereld.

'Weg van de Wereld' met Sofie Van Moll, vanaf maandag 2 januari om 21.35 uur op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten