zondag 18 december 2011

Sofie Van Moll in 'Vrienden Van De Veire' over nieuw programma 'Weg van de wereld'


Sofie Van Moll in 'Vrienden Van De Veire' over nieuw programma 'Weg van de wereld'


Op zaterdag 17 december krijgt Peter Van de Veire de presentatrices van het meest beluisterde radioprogramma van Vlaanderen over de vloer: Anja Daems, Ilse Van Hoecke en Cathérine Vandoorne, ook wel 'De Madammen'.

Stany Crets vertelt in 'Vrienden Van de Veire' over de nieuwe bioscoopfilm 'Groenten uit Balen' en Sofie Van Moll weet sinds de opnames van 'Weg van de wereld' dan weer alles over feesten.

Houdt Peter zich zaterdag staande met al het vrouwelijke geweld aan tafel? Sofie Van Moll en 'De Madammen' - Anja Daems, Ilse Van Hoecke en Cathérine Vandoorne - van Radio 2 onthullen hun van de pot gerukte plan. Voor 'Music for life' zenden ze uit vanuit de etalage van een Leuvense winkelstraat, gezeten op ... een toilet!

Peter polst natuurlijk ook naar de verhalen achter de schermen van vier jaar samen uitzenden. Van hilarische professionele momenten tot echte vriendinnen onderonsjes. En hoe kijken ze samen uit naar de komst van Cathérines eerste kindje?

Stany Crets, de maker, regisseur en schrijver, liet zich voor één keer opnieuw regisseren in 'Groenten uit Balen'. De film speelt zich af in de Kempische jaren 70; geen onbekend terrein voor Stany, die daar toen zijn jeugd doorbracht. Peter blikt ook vooruit op Stany’s nieuwe projecten.

Hij herenigt de cast van 'Spamalot' voor de regie van zijn tweede musical 'The producers', een verhaal over een flop die onverwacht scoort. Top of flop: hoe gaat Stany zelf eigenlijk om met lof en kritiek?

Met de feestdagen in het verschiet roept Peter de hulp in van een echte feestexpert: Sofie Van Moll. In haar nieuwe programma 'Weg van de wereld' bezoekt Sofie de meest bijzondere feesten. Van een religieuze bedevaart in Spanje over een heidens zonnewendefeest in Rusland tot een excentriek kunstenfestival in de Verenigde Staten.

Sofie Van Moll is een ervaren reizigster, maar slaat de heimwee niet toe nu ze een geweldige man in haar leven heeft?

'Vriendjes Van De Veire' op première 'Groenten Uit Balen'
De jongste showbizzreporters van het land, Vriendjes Van de Veire Aliyah en Nash, duiken de jaren 70 in tijdens de première van Groenten uit Balen.

Braken de acteurs hun tanden stuk op het Kempisch of wordt het taaltje het nieuwe hippe dialect op BV-feestjes? De Vriendjes zoeken het uit!

De experts, deze week zonder Hanne Troonbeeckx.
De experten van de week zijn Jeron Dewulf, Joost Van Hyfte en David Galle. Ze vragen Sofie Van Moll het hemd van het lijf, geeft Sofie Van Moll zich bloot?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen