dinsdag 10 januari 2012

Sofie Van Moll zwanger van eerste kindje


Sofie Van Moll zwanger van eerste kindje

Groot nieuws, Eén-presentatrice Sofie Van Moll, die op dit moment te zien is in 'Weg van de Wereld', is zwanger van haar eerste kindje.

Presentatrice, actrice en zangeres Sofie Van Moll bevestigt dat ze zwanger is van haar eerste kindje. 'Op de echo mijn kindje zien springen en dansen in m'n buik is echt zalig', vertelt Sofie zelf.

'We zijn er nu al trots op. Het kindje wordt in juli verwacht; we kijken heel erg uit naar de zomer en het moment waarop we eindelijk moeke en vake zijn.'

Voor 'Weg van de Wereld', het nieuwe Eén-programma waarin Sofie Van Moll een reis maakt langs acht bijzondere feesten overal ter wereld, verandert er niets.

De reeks is met Sofie Van Moll ondertussen helemaal ingeblikt en van Sofies zwangerschap zal op het scherm dus niets te merken zijn.

Eén-presentatrice Sofie Van Moll (27) en haar vriend Jelle (33) verwachten dus hun eerste kindje.

Sofie Van Moll had tot 2009 nog een relatie met acteur Jenne Decleir. Een jaar geleden leerde ze arts Jelle kennen.

In Dag Allemaal vertelde de presentatrice vorige week al dat kinderen een van de eerste dingen was waar ze met haar vriend over sprak.

'Mocht hij géén kinderen met mij willen, dan was het nooit iets geworden tussen ons. Ik wil graag vier kinderen. En gelukkig ziet mijn lief dat ook zitten', klonk het bij Sofie Van Moll.

Sofie Van Moll begon haar televisiecarrière als wrapper bij Ketnet. Momenteel presenteert ze de succesreeks 'Weg van de wereld', een reeks over bijzonder feesten op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten