maandag 17 mei 2010

Sofie Van Moll in 'De Klas van Frieda Van Wijck'


Sofie Van Moll in 'De Klas van Frieda Van Wijck'.

In de nieuwe, geestige laatavondquiz 'De klas van Frieda' ontvangt juffrouw Frieda Van Wijck elke avond vier bekende Vlamingen in haar klas.

De vier nemen – netjes gewassen, gekamd en gestreken – per twee plaats aan een bank.

Roos Van Acker en Evi Hanssen, Sofie van Moll en Britt van Marsenille, Marcel Vanthilt en Luk Alloo, Siegfried Bracke en Tomas De Soete; allemaal worden ze voor één avond bankgenoten in 'De klas van Frieda'.

En vooral partners in kennis, want elke bank heeft maar één doel: meer weten en meer punten halen dan de andere bank.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag presenteert Frieda Van Wijck 'De klas van Frieda'.

Dit zijn de leerlingen die juffrouw Frieda deze week aan een overhoring onderwerpt.

Tom Waes houdt wel van een uitdaging. Ondanks een bewogen schoolverleden waagt hij zich dinsdag in De klas van Frieda. Hij doet dat samen met toogvriendin Geena Lisa.

Aan de overkant zitten twee professionele kletstantes. Ex-Ketnet-wrapsters Sofie van Moll en Britt van Marsenille zijn vastbesloten om juf Frieda dinsdag onder tafel te praten.

De Vakleraar gastronomie is culinaire duivel-doet-al en Dirk De Prins. Benieuwd of de leerlingen daar kaas van hebben gegeten.

Collega’s Peter Van de Veire en Miguel Wiels, vriendinnen Roos Van Acker en Evi Hanssen, vrienden Jacques Vermeire en Gilles De Bilde, man en vrouw Jeroen Van Dijck en Nathalie Meskens delen stuk voor stuk een bank in De klas van Frieda.

Andere verrassende combinaties zijn Siegfried Bracke en Tomas De Soete, Sofie van Moll en Britt van Marsenille, Freek Braeckman en Cédric Van Branteghem en Vincent Van Quickenborne en Sven Ornelis, mensen die zich in De klas van Frieda voor het eerst als duo outen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten