maandag 6 juni 2011

Sofie Van Moll heeft nieuwe vriend


De presentatrice Sofie Van Moll is opnieuw verliefd. Na haar relatie met de bekende Jenne Decleir was de vrouw ruim 2 jaar vrijgezel.

"Ik vond hem een toffe jongen, maar het was geen liefde op het eerste zicht. Niet lang na onze eerste ontmoeting hebben we opnieuw afgesproken en van het een kwam het ander. Intussen zijn we al zo'n dikke 4 maanden een koppel; het is allemaal nog pril, maar ik voel me goed bij Jelle", aldus Sofie Van Moll in Dag Allemaal.

"Jelle is 33 en dus een paar jaar ouder dan mij. Maar jongens zijn altijd wat later, dus dat komt eigenlijk op hetzelfde neer."

Sofie Van Moll (25) en acteur Jenne Decleir (31) zijn dus niet langer een koppel. De presentatrice van 'Hartelijke groeten' en 'De Bedenkers' en de zoon van Jan Decleir zetten naar eigen zeggen een punt achter hun relatie omdat hun professionele agenda niet valt te stroken met hun privéleven.

Sofie Van Moll en Jenne Decleir maakten voor het eerst kennis tijdens de opnames van 'De Notenclub' in 2003. Een tijd later waren ze samen ook betrokken bij de opnames van de vtm-reeks 'De Kavijaks'.

Eind februari 2007 waren Sofie Van Moll en Jenne Decleir officieel een koppel. Hun laatste publieke optreden samen dateert al van de opnames van 'Plop en de Kabouterbaby' eind vorig jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten