woensdag 1 februari 2012

Sofie van Moll neemt afscheid van het tv-scherm


Sofie van Moll neemt afscheid van het tv-scherm

'Weg van de Wereld', dat op dit moment loopt bij Eén, is het laatste programma waarbij Sofie van Moll als presentatrice te zien zal zijn. Het Eén-gezicht heeft deze beslissing genomen omdat ze zwanger is van haar eerste kindje en ze zichzelf voor de toekomst andere prioriteiten heeft opgelegd. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Sofie van Moll verdwijnt(misschien tijdelijk) van het scherm, maar blijft wel nog voor Eén werken. Ze heeft een nieuwe job gekregen als redactrice bij het programma dat vanaf september 'Man Bijt Hond' gaat opvolgen. Voortaan zal ze van maandag tot vrijdag werken, tijdens de kantooruren.

Naast tv-werk stopt Sofie van Moll ook als zangeres bij haar band The Expendables. Daar wordt ze vervangen door Isabelle A.

Presentatrice Sofie van Moll stopt dus als tv-gezicht en muzikante. De reden daarvoor is de verwachting van haar eerste kind.

Sofie van Moll zal geen grote programma's meer presenteren. De dame heeft een 9-to-5-job bij de VRT gekregen. Ze wordt redactrice voor de opvolger van 'Man Bijt Hond'. Ook bij haar muziekgroepje 'The Expendables' stopt de populaire Vlaamse brunette.

'Het was met pijn in het hart, laat het management van 'The Expendables weten in Het Laatste Nieuws. 'Maar als aanstaande mama liggen haar prioriteiten elders. Omdat Sofie van Moll had aangegeven definitief te willen stoppen, zal Isabelle A nu haar plaats innemen.'


Sofie Van Moll is momenteel op één te zien in "Weg van de wereld" maar ze heeft ondertussen héél wat andere dingen rond haar hoofd. De 28-jarige Sofie van Moll is zwanger en maakt een behoorlijke carrière-wending. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws. Van Moll heeft besloten om niet langer te zingen. De afgelopen jaren was ze de zangeres van de coverband The Expendables maar toen bekend raakte dat Isabelel A die taak van haar ging overnemen, waren ze bij de krant wel enorm benieuwd waarom Sofie van Moll ermee stopt.

Sofie van Moll zou niet alleen stoppen als zangeres, ze zou voorlopig ook geen tv-programma's meer presenteren. Wel zou ze aan de slag gaan als redactrice voor de opvolger van het programma "Man Bijt Hond". Van Moll gaat dus een 9 to 5-job doen en daardoor kan ze rustig genieten van haar zwangerschap en later ook van haar kindje. En dat zou net zijn was ze wou. "Het werd te veel voor haar", klinkt het volgens de krant bij haar gewezen band The Expendables.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten